Wednesday, October 3, 2012

ASSALAMUALAIKUM..


assalamualaikum semua...




hai...arini adalah ari pertama aku berblogging..hahahha
ni smua sbb terpegaruh dgn kawan2 aku la ni!!huh!! kuat btl pengaruh kwn2 ni kan...eish3...
actually ak x minat sangat nk tulis2 ni...
tp ape salah nya bershare story ye x?? 
urm... aku ni student lagi sebenarnya...dah semester 5 dah... aih...penat btl study ni...tp dh mak aku nak sangat anak dia masuk U and jadi CIKGU aku sebagai anak yang taat ni, turut kan saja lah.... nanti xlah jadi anak derhaka plak...kan3?
urm...ape ak nk cite lagi ye?? hahhaha...tp sbnarnya seronok blajar ni...macam2 yang kita tahu... macam2 gelagat manusia kita boleh lihat... nanti aku share kat korang lagi ye tentang perangai2 manusia yang pelik2 yang kadang2 kamu sendiri tak terfikir...hehhehe
well..happy to know me yaa....
wasalam..



with love,
LOVINGFIRINA

No comments:

Post a Comment